DESCOPERĂ
ÎNTREPRINDEREA SOCIALĂ
„AFACERI CU INIMĂ, IMPACT DUBLU SUSȚINEM INTREPRINDERILE SOCIALE”
S.R.L. ROBOSPACE
DENUMIREA COMPANIEI
  • Cursuri de instruiri în IT;
  • Cursuri de robotica, 4-5 ani(dezvoltarea imaginației, studierea formelor și culorilor, crearea de mecanisme simple, studierea numerelor);
  • Cursuri de robotică 6-8 ani(lectii STEAM într-un mod creativ);
  • Cursuri creare Produse Soft;
  • Cursuri Arduino( Studierea limbajului de programare C++, Programarea placii ARDUINO, Realizarea machetelor din viata reala, Realizarea echipamentelor de comanda).
SERVICII PRESTATE
Cursurile Centrului RoboSpace vin sa contribuie la dezvoltarea competentelor digitale a copiilor din orasul Ungheni.
SFERA DE ACTIVITATE
IMPACTUL SOCIAL
O parte din venitul anual al SRL RoboSpace este utilizat pentru oferirea de burse gratuite de Robotică pentru copiii din familii social-vulnerabile din localitățile rurale din Ungheni și o parte pentru copiii cu spectru autism. Totodată mame de copii si tineri cu autism vor fi angajate în calitate de asistent de lecții .
PARTENERI
VREI SĂ DEVII
ANTREPRENOR SOCIAL?
VREI SĂ PROCURI DE LA ÎNTREPRINDERI SOCIALE?
Pentru mai multe detalii despre MARCA SOCIALĂ, sau despre afacerile sociale, puteți să ne contactați prin următoarele metode:
Acest website a fost creat și este menținut cu suportul financiar al Uniunii Europene și al Suediei în cadrul proiectului “Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică incluzivă şi durabilă în Republica Moldova”, implementat de Fundația Est-Europeană în parteneriat cu Asociația Businessului European și Centrul Contact. Conținutul acestuia aparține Fundației Est-Europene şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Uniunii Europene sau Suediei.
MARCA SOCIALĂ
TEL: + 373 68 814 416
MAIL: laurentiu.racu@ecovisio.org
DEVINO SUSȚINĂTOR AL
AFACERILOR CU IMPACT
DEVINO ȘI TU
ANTREPRENOR SOCIAL
CONTACTEAZĂ-NE SINGUR
EMAIL: laurentiu.racu@ecovisio.org
TEL: +373 68814416