DESCOPERĂ
ÎNTREPRINDEREA SOCIALĂ
„AFACERI CU INIMĂ, IMPACT DUBLU SUSȚINEM INTREPRINDERILE SOCIALE”
Î.S. POPASUL VOIEVODULUI S.R.L.
DENUMIREA COMPANIEI
  • Servicii de alimentație publică;
  • Cazare.
SERVICII PRESTATE
Oferirea serviciilor de catering, alimentarea și cazarea turiștilor, oferirea serviciilor de cantină socială.
SFERA DE ACTIVITATE
IMPACTUL SOCIAL
Cu bucurie și angajament, Întreprinderea Socială Popasul Voievodului s-a angajat să facă o schimbare pozitivă în comunitatea noastră. Prin deschiderea a trei locuri de muncă și angajarea personalului din categoriile vulnerabile, ne străduim să creăm oportunități echitabile pentru toți.

În plus, ne dedicăm să asigurăm nutriție adecvată și încurajare prin alimentarea cu prânz gratuit a 35 de beneficiari. Împreună, construim un viitor mai luminos și mai inclusiv pentru toți membrii comunității noastre.

PARTENERI
VREI SĂ DEVII
ANTREPRENOR SOCIAL?
VREI SĂ PROCURI DE LA ÎNTREPRINDERI SOCIALE?
Pentru mai multe detalii despre MARCA SOCIALĂ, sau despre afacerile sociale, puteți să ne contactați prin următoarele metode:
Acest website a fost creat și este menținut cu suportul financiar al Uniunii Europene și al Suediei în cadrul proiectului “Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică incluzivă şi durabilă în Republica Moldova”, implementat de Fundația Est-Europeană în parteneriat cu Asociația Businessului European și Centrul Contact. Conținutul acestuia aparține Fundației Est-Europene şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Uniunii Europene sau Suediei.
MARCA SOCIALĂ
TEL: + 373 68 814 416
MAIL: laurentiu.racu@ecovisio.org
DEVINO SUSȚINĂTOR AL
AFACERILOR CU IMPACT
DEVINO ȘI TU
ANTREPRENOR SOCIAL
CONTACTEAZĂ-NE SINGUR
EMAIL: laurentiu.racu@ecovisio.org
TEL: +373 68814416