DESCOPERĂ
ÎNTREPRINDEREA SOCIALĂ
„AFACERI CU INIMĂ, IMPACT DUBLU SUSȚINEM INTREPRINDERILE SOCIALE”
S.R.L. ILINCA SERVICE
DENUMIREA COMPANIEI
  • Confecționarea articolelor textile cu și fără broderie computerizată;
  • Articole vestimentare specifice portului popular : Ii, cămăși, catrințe, bundițe.
PRODUSE COMERCIALIZATE
Suntem o intreprindere socială ce prestează servicii de confecționare a articolelor textile și vestimentare în stil tradițional.
SFERA DE ACTIVITATE
IMPACTUL SOCIAL
Impactul social al întreprinderii sociale "Ilinca Service" SRL poate fi identificat prin activitățile și serviciile pe care le-a desfășurat în anul 2022, precum: Învățarea abilităților practice de croitorie și coasere pentru persoanele defavorizate, cu posibilitatea de angajare, contribuind astfel la creșterea șanselor lor de a găsi un loc de muncă și de a-și îmbunătăți nivelul de trai.

Serviciile gratuite de reparare a hainelor din garderoba socială pentru refugiați și oameni ai străzii, oferindu-le acestora o șansă de a avea îmbrăcăminte curată și bună. Reutilizarea deșeurilor textile pentru a confecționa diferite accesorii, contribuind astfel la prevenirea poluării mediului și la promovarea principiilor sustenabilității.

Promovarea activă a patrimoniului național prin crearea hainelor și accesoriilor tradiționale, contribuind astfel la păstrarea și dezvoltarea culturii și a identității naționale.
CONTACTEAZĂ-NE
PARTENERI
VREI SĂ DEVII
ANTREPRENOR SOCIAL?
VREI SĂ PROCURI DE LA ÎNTREPRINDERI SOCIALE?
Pentru mai multe detalii despre MARCA SOCIALĂ, sau despre afacerile sociale, puteți să ne contactați prin următoarele metode:
Acest website a fost creat și este menținut cu suportul financiar al Uniunii Europene și al Suediei în cadrul proiectului “Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică incluzivă şi durabilă în Republica Moldova”, implementat de Fundația Est-Europeană în parteneriat cu Asociația Businessului European și Centrul Contact. Conținutul acestuia aparține Fundației Est-Europene şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Uniunii Europene sau Suediei.
MARCA SOCIALĂ
TEL: + 373 68 814 416
MAIL: laurentiu.racu@ecovisio.org
DEVINO SUSȚINĂTOR AL
AFACERILOR CU IMPACT
DEVINO ȘI TU
ANTREPRENOR SOCIAL
CONTACTEAZĂ-NE SINGUR
EMAIL: laurentiu.racu@ecovisio.org
TEL: +373 68814416