DESCOPERĂ
ÎNTREPRINDEREA SOCIALĂ
„Fiecare afacere poate schimba lumea: susținem antreprenoriatul social”
S.R.L. HERBA SOLUȚII SOCIALE
DENUMIREA COMPANIEI
Fabricarea produselor alimentare și cosmetice în baza plantelor medicinale și aromatice.

Asortiment de infuzii, tincturi, condimente, produse fitocosmetice.
SERVICII PRESTATE
Suntem o întreprindere dedicată fabricării produselor alimentare și cosmetice folosind plante medicinale și aromatice de cea mai înaltă calitate. Ne angajăm să sprijinim femeile defavorizate din mediul rural, oferindu-le oportunități de angajare și contribuind la consolidarea independenței economice a comunităților locale.
SFERA DE ACTIVITATE
IMPACTUL SOCIAL
Prin angajarea femeilor defavorizate din mediul rural, intreprinderea contribuie la consolidarea independenței economice și sociale a acestora. Oferind locuri de muncă și oportunități de dezvoltare personală, această afacere influențează comunitatea într-un mod pozitiv. Mai mult decât atât, promovând produsele naturale și valorificând resursele locale, intreprinderea stimulează economia locală și susține mediul înconjurător.

Astfel, impactul social al acestei intreprinderi este profund și durabil.
PARTENERI
VREI SĂ DEVII
ANTREPRENOR SOCIAL?
VREI SĂ PROCURI DE LA ÎNTREPRINDERI SOCIALE?
Pentru mai multe detalii despre MARCA SOCIALĂ, sau despre afacerile sociale, puteți să ne contactați prin următoarele metode:
Acest website a fost creat și este menținut cu suportul financiar al Uniunii Europene și al Suediei în cadrul proiectului “Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică incluzivă şi durabilă în Republica Moldova”, implementat de Fundația Est-Europeană în parteneriat cu Asociația Businessului European și Centrul Contact. Conținutul acestuia aparține Fundației Est-Europene şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Uniunii Europene sau Suediei.
MARCA SOCIALĂ
TEL: + 373 68 814 416
MAIL: laurentiu.racu@ecovisio.org
DEVINO SUSȚINĂTOR AL
AFACERILOR CU IMPACT
DEVINO ȘI TU
ANTREPRENOR SOCIAL
CONTACTEAZĂ-NE SINGUR
EMAIL: laurentiu.racu@ecovisio.org
TEL: +373 68814416