DESCOPERĂ
ÎNTREPRINDEREA SOCIALĂ
„PROCURĂ DE LA ANTREPRENORII SOCIALI ȘI OFERĂ UN IMPACT DUBLU”
S.R.L. ECO LIFE FOR YOU
DENUMIREA COMPANIEI
  • Produse lactate (lapte de vacă, smântână,
brânză de vaci, caș. unt);
  • Carne de prepeliță;
  • Ouă de prepeliță;
  • Înghețată
SERVICII PRESTATE
Din 2018, întreprinderea să ocupă de creșterea bovinelor de lapte. Creșterea păsărilor. Comerț cu ridicata a cărnii și produselor din carne. Fabricarea produselor lactate și a brînzeturilor și comercializarea acestora. Fabricarea inghetatei și comercializarea acesteia.
SFERA DE ACTIVITATE
IMPACTUL SOCIAL
Obținerea profitului și funcționarea întreprinderii pentru integrarea socială și profesională a persoanelor vulnerabile în contextul HIV, rezolvarea problemei consumului de substanțe psihoactive și a foștilor deținuți prin menținerea serviciilor vitale, crearea locurilor de muncă și pregătirea pentru muncă.

Toate profiturile din afacerea socială sunt reinvestite.
PARTENERI
VREI SĂ DEVII
ANTREPRENOR SOCIAL?
VREI SĂ PROCURI DE LA ÎNTREPRINDERI SOCIALE?
Pentru mai multe detalii despre MARCA SOCIALĂ, sau despre afacerile sociale, puteți să ne contactați prin următoarele metode:
Acest website a fost creat și este menținut cu suportul financiar al Uniunii Europene și al Suediei în cadrul proiectului “Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică incluzivă şi durabilă în Republica Moldova”, implementat de Fundația Est-Europeană în parteneriat cu Asociația Businessului European și Centrul Contact. Conținutul acestuia aparține Fundației Est-Europene şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Uniunii Europene sau Suediei.
MARCA SOCIALĂ
TEL: + 373 68 814 416
MAIL: laurentiu.racu@ecovisio.org
DEVINO SUSȚINĂTOR AL
AFACERILOR CU IMPACT
DEVINO ȘI TU
ANTREPRENOR SOCIAL
CONTACTEAZĂ-NE SINGUR
EMAIL: laurentiu.racu@ecovisio.org
TEL: +373 68814416